Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Alforja organitza cursos de natació per a infants

Del 1 al 19 de juliol, els nens i nenes d’Alforja podran assistir als cursos de natació a la piscina municipal. L’horari per aquells que s’estrenen és a les 4 de la tarda, i pel curs de perfeccionament una hora més tard.

El preu és de 70,00 euros per participant i les inscripcions es fan a les oficines de l’Ajuntament.

Per a més informació trucar al 977 81 60 08.

Llegiu-ne més...
 

Veniu de revetlla al parc Amics d’Alforja!

Un any més Alforja celebrarà la revetlla de Sant Joan. El 23 de juny a les deu del vespre al parc Amics d’Alforja s’organitzarà una sardinada popular i ball amb el trio Rubí-Ruben’s que faran moure a tothom. El menú de la nit consta de sardines, coca de Sant Joan amb Moscatell, pa, vi i aigua. El preu del sopar és de 9 euros i els interessats s’han de dirigir a les oficines de l’Ajuntament fins el divendres 21 de juny.

Llegiu-ne més...
 

Alforja es refresca amb les activitats d'estiu

Aquests dies de calor ens recorden que l’estiu està a la vora, per això s’han organitzat diverses activitats per als dies de juny i la primera quinzena de juliol. Per començar aquest cap de setmana, el dia 15 de juny, es celebrarà, a la Sala Rodona, el 30è Festival de final de curs de dansa d’Alforja que porta per títol “L’art de viure”. L’endemà hi haurà la 20a Tirada intercomarcal de Bitlles.

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 22 de 28

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook