Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Alforja organitza una campanya informativa sobre el reciclatge

Demà, 29 de maig, l’Escola d’Alforja acollirà una jornada informativa sobre la recollida selectiva de residus. Des de les 14.45h fins a les 18h podràs conèixer diferents aspectes que has de tenir en compte a l’hora de reciclar els residus correctament. A més tots els assistents podran recollir un imant de nevera i un paquet amb tres bosses de ràfia per a la recollida de paper, vidre i envasos.

Reciclem per a un món millor!

Llegiu-ne més...
 

Alforja acollirà dues curses nocturnes

El proper dissabte 8 de juny es celebraran dues curses nocturnes a Alforja. La primera tindrà un recorregut de 21 km amb una important dificultat tècnica i la sortida serà a les 20.30 del vespre des de la Piscina Municipal. La segona cursa de 14 km de recorregut i més assequible, s’iniciarà des del mateix punt a les 21.00 h. Tots els participant al finailtzar rebran avituallament amb begudes, a més d’una bossa de regal.

La inscripció aquestes curses és de 17 euros, que aniran destinats a dos projectes solidaris: “Una Cima Una Sonrisa” i “Abba Pascal Center en Wolayta Sodo”. Per a més informació i inscripcions dirigiu-vos a http://www.verticnight.com/cursa-nocturna-alforja/

 

L'Ajuntament d’Alforja rep diverses ajudes de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha concedit  al municipi ajudes per protegir la salut pública. Aquestes ajudes aniran destinades majoritàriament a la piscina municipal i al control de plagues. L’import total de les ajudes ascendeix a uns 10.000€. La mateixa Diputació també ha atorgat ajudes per a la construcció d’un parc de salut pública per import de 10.690,68€ en el que ja s'hi està treballant.

 

 
Pàgina 23 de 28

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook