Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Llistat provisional d'inclosos i exclosos a la borsa de treball del servei de neteja

Ja es pot consultar el llistat provisional d'admesos i exclosos de la borsa de treball per cobrir baixes, vacances o necessitats puntuals. Tots aquells que ho vulguin disposen de 5 dies hàbils per poder esmenar qualsevol errada que hi pugui haver.

Llistat d'admesos i exclosos

 

L'Ajuntament obre una borsa de treball de personal de neteja municipal

S’obre el període d’inscripció per participar en el procés de selecció d’una borsa de treball de personal de neteja per cobrir baixes, vacances i necessitats puntuals. Les places estan adscrites a la brigada d'obres municipal i les funcions que tenen encomanades son la neteja dels locals municipals: Ajuntament, llar d'infants, pavelló, piscina, sala rodona, col·legi, casa de cultura, centre mèdic... així com la neteja viària de carrers i fonts. 

Aquells que vulguin participar en el procés de selecció han d’omplir la instància que adjuntem i entregar-la a l’Ajuntament amb la documentació necessària. Per a qualsevol dubte consultar les bases de la convocatòria.

Anunci

Convocatòria i bases

 

 

 

L'Ajuntament d’Alforja rep una subvenció de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament d’Alforja  la subvenció de 76.685,71 € del Pla d'Acció Municipal de l'anualitat 2013 per facilitar el finançament i pagament de les actuacions del programa de despeses corrents.

 

 
Pàgina 24 de 33

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook