Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Alforja es refresca amb les activitats d'estiu

Aquests dies de calor ens recorden que l’estiu està a la vora, per això s’han organitzat diverses activitats per als dies de juny i la primera quinzena de juliol. Per començar aquest cap de setmana, el dia 15 de juny, es celebrarà, a la Sala Rodona, el 30è Festival de final de curs de dansa d’Alforja que porta per títol “L’art de viure”. L’endemà hi haurà la 20a Tirada intercomarcal de Bitlles.

Llegiu-ne més...
 

Alforja organitza una campanya informativa sobre el reciclatge

Demà, 29 de maig, l’Escola d’Alforja acollirà una jornada informativa sobre la recollida selectiva de residus. Des de les 14.45h fins a les 18h podràs conèixer diferents aspectes que has de tenir en compte a l’hora de reciclar els residus correctament. A més tots els assistents podran recollir un imant de nevera i un paquet amb tres bosses de ràfia per a la recollida de paper, vidre i envasos.

Reciclem per a un món millor!

Llegiu-ne més...
 

Alforja acollirà dues curses nocturnes

El proper dissabte 8 de juny es celebraran dues curses nocturnes a Alforja. La primera tindrà un recorregut de 21 km amb una important dificultat tècnica i la sortida serà a les 20.30 del vespre des de la Piscina Municipal. La segona cursa de 14 km de recorregut i més assequible, s’iniciarà des del mateix punt a les 21.00 h. Tots els participant al finailtzar rebran avituallament amb begudes, a més d’una bossa de regal.

La inscripció aquestes curses és de 17 euros, que aniran destinats a dos projectes solidaris: “Una Cima Una Sonrisa” i “Abba Pascal Center en Wolayta Sodo”. Per a més informació i inscripcions dirigiu-vos a http://www.verticnight.com/cursa-nocturna-alforja/

 
Pàgina 25 de 31

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook