Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Arriba la Festa Major!

Del 26 al 29 de setembre, Alforja viu la seva festa major. Activitats per grans i petits, concerts, actes tradicionals, jocs, esports i el 25è Correfoc de Sant Miquel marcaran l'agenda d'aquests dies tan intensos. 

Consulteu la programació aquí

 

 

 

Alforja celebra la 2a Trobada de la Penya Blaugrana

El diumenge 28, la Penya Blaugrana organitzarà la seva 2a Trobada. Aquesta jornada inclourà el primer torneig de botifarra que estarà organitzada per la Federació de Penyes Tarragona Nord. A més també se celebrarà un dinar de germanor que consistirà en aperitiu, paella, aigua, vi i postres. Per assistir a la paella popular cal adquirir els tiquetsamb un preu de 13€ per persona- a la Cooperativa d’Alforja, El Raconet Dolç o a Queviures Basora.

Llegiu-ne més...
 

Es presenta el Plànol Turístic d’Alforja

El proper diumenge 28 de juliol a les 11 del matí, en el marc de la 1a Mostra d’entitats alforjenques es presentarà el plànol turístic d’Alforja que inclou llocs d’interès, establiments de restauració, botigues de queviures i llocs on dormir. Els assistents al dia de la presentació podran aconseguir la guia gratuïtament, després tindrà un preu d’1€ i es podrà comprar a l’Ajuntament

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 25 de 33

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook