Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

L'Ajuntament d’Alforja rep diverses ajudes de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha concedit  al municipi ajudes per protegir la salut pública. Aquestes ajudes aniran destinades majoritàriament a la piscina municipal i al control de plagues. L’import total de les ajudes ascendeix a uns 10.000€. La mateixa Diputació també ha atorgat ajudes per a la construcció d’un parc de salut pública per import de 10.690,68€ en el que ja s'hi està treballant.

 

 

Nota informativa

Degut a la proximitat de les vacances de Setmana Santa s’ha acordat amb l’empresa que realitza les obres del camí de Sant Antoni, iniciar les mateixes la primera setmana d’abril, per no deixar varis dies el carrer obert sense treballar.

 

L’Ajuntament obre una borsa de treball per cobrir la baixa maternal de la directora de la llar d’infants municipal

S’obre el període d’inscripció per participar en el procés de selecció d’una borsa de treball per cobrir la baixa maternal de la directora de la llar d'infants municipal d'Alforja. Aquells que vulguin participar en el procés de selecció han d’omplir la instància que adjuntem i entregar-la a l’Ajuntament amb la documentació necessària. Per a qualsevol dubte consultar les bases de la convocatòria.

Anunci BOPT

Bases de la convocatòria

Instància

 
Pàgina 26 de 31

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook