Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Veniu de revetlla al parc Amics d’Alforja!

Un any més Alforja celebrarà la revetlla de Sant Joan. El 23 de juny a les deu del vespre al parc Amics d’Alforja s’organitzarà una sardinada popular i ball amb el trio Rubí-Ruben’s que faran moure a tothom. El menú de la nit consta de sardines, coca de Sant Joan amb Moscatell, pa, vi i aigua. El preu del sopar és de 9 euros i els interessats s’han de dirigir a les oficines de l’Ajuntament fins el divendres 21 de juny.

Llegiu-ne més...
 

Alforja es refresca amb les activitats d'estiu

Aquests dies de calor ens recorden que l’estiu està a la vora, per això s’han organitzat diverses activitats per als dies de juny i la primera quinzena de juliol. Per començar aquest cap de setmana, el dia 15 de juny, es celebrarà, a la Sala Rodona, el 30è Festival de final de curs de dansa d’Alforja que porta per títol “L’art de viure”. L’endemà hi haurà la 20a Tirada intercomarcal de Bitlles.

Llegiu-ne més...
 

Alforja organitza una campanya informativa sobre el reciclatge

Demà, 29 de maig, l’Escola d’Alforja acollirà una jornada informativa sobre la recollida selectiva de residus. Des de les 14.45h fins a les 18h podràs conèixer diferents aspectes que has de tenir en compte a l’hora de reciclar els residus correctament. A més tots els assistents podran recollir un imant de nevera i un paquet amb tres bosses de ràfia per a la recollida de paper, vidre i envasos.

Reciclem per a un món millor!

Llegiu-ne més...
 
Pàgina 27 de 33

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook