Ajuntament Alforja

Actualitat d'Alforja

Arriba la Festa Major d’hivern!

Del 18 al 20 de gener es duran a terme tot tipus d’actes per celebrar la festivitat de Sant Sebastià

Llegiu-ne més...
 

L'Ajuntament d’Alforja rep una subvenció de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament d’Alforja  la subvenció de 59.034,41 € del Pla d'Acció Municipal de l'anualitat 2012 per facilitar el finançament i pagament de les actuacions del programa de despeses corrents.

 

El diumenge tots amb la Marató de TV3

En aquesta edició el programa té com a objectiu aconseguir fons per a la investigació contra el càncer

Un any més, Alforja torna a participar a la Marató de TV3 organitzant diversos actes el diumenge 16 de desembre. L’agenda d’activitats comença a les 12 del migdia amb la Pujada al Campanar, una prova de resistència que s’iniciarà a la plaça de les Monges  i passarà pel Carrer de la Font, la plaça de Dalt, la plaça de la Badia, seguidament es pujarà al campanar (on s’haurà de tocar la campana), després es tornarà a Pl. de la Badia i es baixarà per les escales cap a la Pl. Mercadal, s’agafarà el carrer del Mercadal, es passarà per l’Avinguda Catalunya, el carrer Nou, el carrer de la Font i la prova finalitzarà a la plaça de les Monges. Tots els participants col·laboraran amb 5 € a la Marató.

A la una del migdia, a la mateixa plaça de les Monges, s’organitza un vermut popular, en el qual es podrà gaudir dels gegants i grallers d’Alforja així com una exhibició de karate dels alumnes de la vila.

La jornada solidària es clourà amb el bingo i el berenar popular amenitzat amb pel conjunt D’vis que actuarà en directe a la Casa de Cultura.

Cal agrair la implicació de les entitats organitzadores: Patxanguerus d’Alforja, Associació de Dones, Associació de Joves, Colla gegantera i Grallers, Motoclub, Agrupació Amics dels Avis, Agrupació Fotogràfica. I la col·laboració de Bondrià, Comercial Brell, Queviures Aguiló, Forn Mónica, Queviures Rosa Domènech, Cooperativa d’Al-forja, Queviures M. Cinta, Carnisseria Rosalina Vilella, Single Roig, Bar La Parada, La Nau, Bar Cotxeru, Bar el Parc, Cal Mauro, Tecnovit, Jordi Cars, Perruqueria Marta i el Racó Dolç, Jogami.

 
Pàgina 28 de 31

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook