Ajuntament Alforja

Impuls per lluitar contra l’atur juvenil al Baix Camp

Des del passat mes de juny, el Consell Comarcal del Baix Camp posa a disposició dels municipis de la comarca una persona tècnica que és impulsora del programa de Garantia Juvenil a la comarca, i que té per objectiu reduir l’atur juvenil i fomentar l’ocupació i la formació de les persones joves.

La Garantia juvenil és una estratègia europea que té per objectiu  garantir que els joves menors de 29 anys puguin rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua o un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o després de quedar a l’atur.

Per a poder beneficiar-se de les polítiques actives d’ocupació i de formació que es deriven d’aquesta iniciativa, cal que els joves siguin menors de 29 anys (amb l’excepció de ser menors de 30 anys si tenen una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%), que estiguin empadronats a un municipi de Catalunya, que no estiguin rebent cap mena de formació i/o no hagin treballat en els últims 30 dies.

La impulsora de la Garantia Juvenil al Baix Camp realitzarà permanències setmanals a diversos municipis de la comarca per informar, assessorar i acompanyar les persones joves en el procés d’inscripció en el programa, i per fer el seguiment de les accions que formatives o ocupacionals que realitzin posteriorment.

Es pot contactar amb ella per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , per telèfon al 977 327 155 o per whatsapp al 678 650 945, o mitjançant el vostre ajuntament.

Per a més informació sobre la Garantia Juvenil es pot visualitzar aquest vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=q02jkloEh_4

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i pel Fons Social Europeu.

 

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook