Ajuntament Alforja

Arriben les activitats més refrescants

Coincidint amb l’arribada del període estival, Alforja ha preparat un calendari atapeït d’activitats com conferències, concerts, trobades esportives, exposicions i altres actes que ajudaran a fer més suportables les altes temperatures.


Les activitats s’iniciaran el dijous 28 de juny amb el Cineforum al voltant de la pel·licula “Solas”, l’endemà Octavi Fullat impartirà una conferència a la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura. El dissabte 30 de juny a les 21 h, l’Associació de Dones d’Alforja organitza un concert del grup “Canta la teva fe” de Mossèn Joan Àguila a l’Església de Sant Miquel. El mateix dissabte, la Colar Floc oferirà el seu concert de final de curs.

El diumenge 1 de juliol a partir de les 11 h a la Plaça de Dalt es durà a terme l’acte “Dóna la cara per la independència” i a partir de les 11.30 es presentarà la Penya Blaugrana d’Alforja. El divendres 6 de juliol a les 20.00 s’inaugurarà l’exposició de pintura de Ponç i Granollers que es podrà visitar fins al 15 de juliol a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura. El mateix dia a la plaça de les Monges es projectarà la pel·licula “El Rey León III”. L’endemà 7 de juliol a partir de les 17 h hi haurà la trobada de puntaires “Teresa Pallisa” i a la mateixa hora s’iniciaran les 24 hores de FutSal Patxanguerus “Homenatge Oriol Odena” al Pavelló Municipal.

El dissabte 14 de juliol a les 22 h, l’Agrupació sardanista d’Alforja organitza una Ballada de sardanes. L’endemà a partir de les 12 h, a l’Ermita de Sant Antoni continuaran les sardanes a l’Aplec Sardanista. El 20 de juliol és el tret de sortida de les festes de l’Urbanització Portugal que s’allargaran fins el 22 del mateix mes. El dissabte 21 a partir de les 17 h es celebrarà el torneig 24 hores de futbol sala Sub21. I l’endemà a les 13 h donarà a conèixer el veredicte del Concurs de fotografia LVII Medalla de Puigcerver.

L’últim cap de setmana de juliol també vindrà carregat d’activitats amb les 12 hores de futbol sala femení, la inauguració de l’exposició fotogràfica de la LVII Medalla de Puigcerver. El mes de juliol es tancarà amb una fideuà popular al Parc Amics d’Alforja el diumenge 29 de juliol.


http://files/activitats juliol 2012.pdf

 

Plaça Mercadal, 13

43365 Alforja

Tel. 977 816 008

Segueix-nos al Facebook